Αίθουσες δεξιώσεων

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 1

Λίγα λόγια για την καταχώρηση που θα εμφανίζεται στο από πάνω banner...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 2

Λίγα λόγια για την καταχώρηση που θα εμφανίζεται στο από πάνω banner...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 3

Λίγα λόγια για την καταχώρηση που θα εμφανίζεται στο από πάνω banner...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 4

Λίγα λόγια για την καταχώρηση που θα εμφανίζεται στο από πάνω banner...
Για να είστε βέβαιοι ότι οι καλεσμένοι σας θα περάσουν αξέχαστα στο γάμο σας, επιλέξτε προσεκτικά την αίθουσα όπου θα γίνει η γαμήλια δεξίωση. Οι αίθουσες δεξιώσεων που ενδείκνυνται για τέτοιες περιστάσεις είναι αυτές που παρέχουν χώρους όπου οι καλεσμένοι μπορούν να απολαύσουν το φαγητό τους και να χορέψουν με άνεση, που έχουν διακριτικό φωτισμό και κομψή διακόσμηση, καθαρό και υγιεινό περιβάλλον και, πάνω απ’ όλα, νόστιμο φαγητό που σερβίρεται χωρίς καθυστέρηση.

Οι αίθουσες που σας προτείνουμε πληρούν αυτές τις προδιαγραφές, ενώ ταυτόχρονα η κάθε μία από αυτές διαθέτει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που ανταποκρίνονται στις διαφορετικές προτιμήσεις του κάθε ζευγαριού: αίθουσες δεξιώσεων με αριστοκρατική, εκλεπτυσμένη διακόσμηση και κουζίνα, άλλες με αέρα κοσμοπολίτικο και λάμψη πολυτέλειας, ή αίθουσες με χαλαρό και ζεστό περιβάλλον για νέους ανθρώπους που βάζουν το πρωτόκολλο σε δεύτερη μοίρα.

Οποιαδήποτε από τις αίθουσες δεξιώσεων που σας προτείνουμε και αν επιλέξετε, να είστε βέβαιοι ότι οι υπηρεσίες που θα σας προσφερθούν θα είναι υψηλού επιπέδου ενώ, αντίθετα, οι τιμές που θα σας ζητηθεί να πληρώσετε θα είναι πολύ προσιτές.

Μουσικό σχήμα σε αίθουσα δεξίωσης γάμουΠοια αίθουσα για δεξίωση γάμου σας ταιριάζει

Για να κλείσετε την αίθουσα δεξιώσεων όπου θα εορτάσετε το γάμο σας, θα πρέπει να το φροντίσετε έγκαιρα. Αν και φαίνεται εύκολο, η επιλογή της κατάλληλης αίθουσας δεξιώσεων χρειάζεται αρκετή σκέψη και έρευνα.

Η επιτυχία μιας δεξίωσης γάμου εξαρτάται κατά πολύ από το αν ανταποκρίνεται στις προσωπικές σας επιθυμίες, που είναι συνήθως και οι επιθυμίες των αγαπημένων σας προσώπων.

Η απόσταση από την εκκλησία και η διαδρομή που θα πρέπει να ακολουθηθεί είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την επιλογή μιας αίθουσας δεξιώσεων. Καλό είναι να μην ταλαιπωρηθούν οι καλεσμένοι σας. Άλλωστε υπάρχουν τόσοι χώροι δεξιώσεων, που είναι σίγουρο ότι θα βρείτε την αίθουσα που βρίσκεται στο καταλληλότερο σημείο.

Η αρχιτεκτονική, ο διάκοσμος, ο φωτισμός και η ευρυχωρία είναι επίσης σημαντικά κριτήρια για την επιλογή μιας αίθουσας δεξιώσεων κατάλληλης για τη δική σας γαμήλια δεξίωση. Με βασικό κριτήριο την άνεση και την καλαισθησία διαλέξτε τον χώρο όπου θα περάσετε τις ευχάριστες ώρες του εορτασμού του γάμου σας.

Δώστε ιδιαίτερη φροντίδα στην κατάρτιση του γαμήλιο μενού. Οι σεφ που εργάζονται στις αίθουσες δεξιώσεων έχουν μεγάλη πείρα, γι αυτό συζητείστε μαζί τους και καταρτίστε το μενού που κρίνετε ότι θα ευχαριστήσει εσάς και τους καλεσμένους σας. Φρέσκο, νόστιμο φαγητό και άψογο σερβίρισμα αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία μιας γαμήλιας δεξίωσης.

Μην ξεχάσετε φυσικά την μουσική που θα συνοδέψει την βραδιά σας στην αίθουσα δεξιώσεων. Είτε υπάρχει ζωντανή ορχήστρα είτε επαγγελματίας DJ, μην κάνετε παραχώρηση στην ποιότητα των υπηρεσιών που θα σας προσφερθούν. Συζητείστε για τα μουσικά κομμάτια που θα ακουστούν κατά τη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης και τονίστε ότι θα πρέπει να είναι αυτά που αγαπάτε και που σας αντιπροσωπεύουν.

Έχοντας υπόψη σας τα παραπάνω να είστε βέβαιοι ότι θα έχετε τις προϋποθέσεις για μια επιτυχημένη γαμήλια δεξίωση. Στις ιστοσελίδες μας σας προτείνουμε εξαιρετικές αίθουσες δεξιώσεων, που προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε χώρους με ευρυχωρία και καλαισθησία.

Χαλαρώστε λοιπόν και ετοιμαστείτε να απολαύσετε τη μέρα του γάμου σας. Χαρείτε μαζί με τους καλεσμένους σας σε μια γαμήλια δεξίωση που θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.
 • ΠΡΟΦΙΛ

  Οργάνωση γάμου με άποψη

  Gamos Diorganosi Gr ευελπιστεί να γίνει ο πιο αξιόπιστος οδηγός γάμου παρουσιάζωντας εταιρείες, επιχειρήσεις, καταστήματα και επαγγελματίες στο χώρο της οργάνωσης γάμων και ξέχωρα για οποιαδήποτε υπηρεσία στην προετοιμασία γάμου, στην τέλεση του μυστηρίου, στη δεξίωση και στο ταξίδι του μέλιτος.
 • ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ
  • " Στα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης η ανάγκη για οικονομικά πακέτα γάμου με υποχρεώνει να έχω πάντα πρόταση για τον κάθε πελάτη! "
   Στέλλα Νικολούδη, Υπεύθυνη οργάνωσης
  • " Η αγάπη μου για την σωστή ενημέρωση σε θέματα γάμων και εκδηλώσεων έχει δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με άτομα που γνώρισα στο διαδίκτυο! "
   Αθηνά Γεωργάκη, Social Media