Οργάνωση γάμου

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 1

Λίγα λόγια για την καταχώρηση που θα εμφανίζεται στο από πάνω banner...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 2

Λίγα λόγια για την καταχώρηση που θα εμφανίζεται στο από πάνω banner...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 3

Λίγα λόγια για την καταχώρηση που θα εμφανίζεται στο από πάνω banner...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 4

Λίγα λόγια για την καταχώρηση που θα εμφανίζεται στο από πάνω banner...
Άρτα
Εδώ θα εμφανίζεται η πλήρης περιγραφή της καταχώρησης...
Κατηγορία:
Οργάνωση γάμου
Επισκέψεις: 2759

Ένας γάμος όσο απλός κι αν είναι απαιτεί σωστή οργάνωση και μια σειρά από προετοιμασίες.

Πρώτα απ’ όλα πρέπει να βγουν οι άδειες του γάμου και να αποφασίσετε το είδος του γάμου που επιθυμείτε, ώστε να επιλέξετε εκκλησία ή δημαρχείο και χώρο δεξίωσης. Έπειτα έρχεται η ώρα των προσκλητηρίων, η εύρεση κατάλληλων ηχητικών εγκαταστάσεων, DJ, φωτογράφου και εικονολήπτη, στολισμού της εκκλησία ή του δημαρχείου, του αυτοκινήτου, καθώς και του χώρου της δεξίωσης. Πρέπει να φροντίσετε ακόμη για τις μπομπονιέρες, τις βέρες, τα στέφανα, το νυφικό (και το ντύσιμο των παρανύμφων, αν θα υπάρχουν), το γαμπριάτικο κοστούμι, τα παπούτσια γαμπρού και νύφης, τα αξεσουάρ της νύφης, το νυφικό χτένισμα και το μακιγιάζ και βεβαίως το catering και τη γαμήλια τούρτα.

Τα στάδια ενός Γάμου

Οργάνωση γάμου

Η διοργάνωση γάμου είναι μια αρκετά χρονοβόρα διαδικασία, καθώς χρειάζονται αρκετοί μήνες για να «στηθεί» ένα ολοκληρωμένο σκηνικό γάμου.

Σκεφθείτε λοιπόν σοβαρά το ενδεχόμενο να αναθέσετε τη διοργάνωση του δικού σας γάμου στους κατάλληλους επαγγελματίες, που γνωρίζουν την αγορά πολύ καλά και θα σας κατευθύνουν στις κατάλληλες επιλογές, ανάλογα με το βαλάντιό σας. Θα γλιτώσετε περιττό άγχος και θα κερδίσετε χρόνο που μπορείτε να αξιοποιήσετε δημιουργικά, ενώ οι σύμβουλοι και διοργανωτές γάμων θα φροντίσουν όλες τις λεπτομέρειες και βεβαίως θα τρέξουν να χειριστούν όλες τις αναποδιές που τυχόν θα προκύψουν τελευταία στιγμή και οι οποίες θα μπορούσαν να σας αποδιοργανώσουν εντελώς.

Μην ξεχνάτε πως το κόστος για την παροχή τέτοιων υπηρεσιών, αντισταθμίζεται από το γεγονός ότι οι εταιρείες διοργάνωσης γάμων γνωρίζουν καλά τις τιμές που υπάρχουν στην αγορά, επιλέγουν ανάμεσα σε διάφορους προμηθευτές και φροντίζουν να σας παρέχουν ένα πακέτο ανάλογο του προϋπολογισμού και των οικονομικών σας δυνατοτήτων. Για να βρείτε όλες τις υπηρεσίες ενός γάμου από μεμονωμένους προμηθευτές, θα σας στοιχίσει πολύ περισσότερο από ένα πακέτο ολοκληρωμένων λύσεων.

Ζήστε την πιο μοναδική μέρα της ζωής σας χαλαρά, χωρίς άγχη για το αν ο φωτογράφος θα είναι στην ώρα του ή για το πώς θα καθίσουν οι καλεσμένοι σας στη δεξίωση. Πηγαίνετε στο γάμο σας, όπως οφείλετε, σαν λαμπεροί πρωταγωνιστές και αφήστε τα διαδικαστικά στους άλλους.Νύφη και γάμος

Γίνετε η πρωταγωνίστρια στην ομορφότερη μέρα της ζωής σας.

Γαμπρός και γάμος

Ιδέες που ξεχωρίζουν για μοναδικό γαμπριάτικο στυλ.

Γίνετε η πρωταγωνίστρια στην ομορφότερη μέρα της ζωής σας.
Ιδέες που ξεχωρίζουν για μοναδικό γαμπριάτικο στυλ.
 • ΠΡΟΦΙΛ

  Οργάνωση γάμου με άποψη

  Gamos Diorganosi Gr ευελπιστεί να γίνει ο πιο αξιόπιστος οδηγός γάμου παρουσιάζωντας εταιρείες, επιχειρήσεις, καταστήματα και επαγγελματίες στο χώρο της οργάνωσης γάμων και ξέχωρα για οποιαδήποτε υπηρεσία στην προετοιμασία γάμου, στην τέλεση του μυστηρίου, στη δεξίωση και στο ταξίδι του μέλιτος.
 • ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ
  • " Στα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης η ανάγκη για οικονομικά πακέτα γάμου με υποχρεώνει να έχω πάντα πρόταση για τον κάθε πελάτη! "
   Στέλλα Νικολούδη, Υπεύθυνη οργάνωσης
  • " Η αγάπη μου για την σωστή ενημέρωση σε θέματα γάμων και εκδηλώσεων έχει δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με άτομα που γνώρισα στο διαδίκτυο! "
   Αθηνά Γεωργάκη, Social Media