Dj και μουσικό πρόγραμμα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 1

Λίγα λόγια για την καταχώρηση που θα εμφανίζεται στο από πάνω banner...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 2

Λίγα λόγια για την καταχώρηση που θα εμφανίζεται στο από πάνω banner...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 3

Λίγα λόγια για την καταχώρηση που θα εμφανίζεται στο από πάνω banner...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 4

Λίγα λόγια για την καταχώρηση που θα εμφανίζεται στο από πάνω banner...
Dj για γάμο

Βρήκατε το χώρο της δεξίωσης και κανονίσατε το catering και το στολισμό. Αυτό που σας απομένει, είναι η πιο σημαντική λεπτομέρεια για την επιτυχία της δεξίωσής σας: Η εύρεση DJ που θα επιμεληθεί τη μουσική της βραδιάς. Πόσες φορές δεν έχουμε βρεθεί όλοι σε κάποιο event ή κάποια δεξίωση με πολύ καλή φαγητό και άσχετη μουσική! Αυτές οι αποτυχημένες στην ουσία διοργανώσεις έχουν σαν αιτία την επιλογή κάποιου ερασιτέχνη DJ σε «συμφέρουσα» τιμή.

Είναι σύνηθες το φαινόμενο, άνθρωποι που έχουν κάποια σχέση με τη μουσική και κάποια δισκοθήκη, να εμφανίζονται σαν επαγγελματίες DJ’s. Οι παγίδες σ’ αυτή την περίπτωση είναι πολλές: Πρώτα απ’ όλα, όσοι δεν είναι νόμιμοι δεν θα σας παρέχουν τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών, ούτε βέβαια και απόδειξη. Έχουν ηχητικά συστήματα μέτριας τεχνολογίας και περιορισμένης εμβέλειας, ακατάλληλα για να καλύψουν τη δεξίωση ενός γάμου. Συχνά η δισκοθήκη τους δεν είναι αρκετά ενημερωμένη, ώστε να καλύψει επαρκώς τις ανάγκες ενός γαμήλιου γλεντιού. Καθώς δεν δεσμεύονται με κάποια γραπτή συμφωνία, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να μην εμφανιστούν τελευταία στιγμή, την ώρα που δεν θα έχετε καμία εναλλακτική.

Καθώς λοιπόν γάμος χωρίς γλέντι δεν νοείται, οφείλετε να μην κάνετε επιπόλαιες επιλογές στο θέμα του DJ.

Επιλογή μουσικοχορευτικού προγράμματος

Η εταιρεία μας διαθέτοντας πολύχρονη πείρα στα θέματα διοργάνωσης γάμου και γνωρίζοντας το χώρο, όσο λίγοι, μπορεί να σας εγγυηθεί πως δεν θα έχετε κάποια δυσάρεστη έκπληξη στο θέμα της μουσικής. Οι συνεργαζόμενοι DJ’s με την «gamos-diorganosi.gr» είναι επαγγελματίες με εμπειρία και πλούσιο τεχνικό εξοπλισμό. Θα φροντίσουν να καλύψουν τη γαμήλια δεξίωσή σας όχι μόνο ηχητικά, αλλά και σε επίπεδο φωτισμού και εφέ και είναι σίγουρο πως θα τη μετατρέψουν σε ένα ανεπανάληπτο γλέντι που θα μείνει σε όλους αξέχαστο.

Ελάτε από κοντά να γνωριστούμε και να επιλέξετε, από τους επαγγελματίες με τους οποίους συνεργαζόμαστε, αυτόν που οι τιμές του βρίσκονται μέσα στα πλαίσια του οικονομικού σας προγραμματισμού και που οι μουσικές του επιλογές σας καλύπτουν. Εννοείται πως τον πρώτο λόγο στη διαμόρφωση του μουσικού προγράμματος της βραδιάς έχετε εσείς. Ο DJ απλώς θα σας βοηθήσει, θα σας κατευθύνει αν δεν έχετε μεγάλη σχέση με το θέμα και θα σας προτείνει μουσικές επιλογές, τόσο για την είσοδο σας (ως ζεύγους πλέον) στο χώρο της δεξίωσης, όσο και για την κοπή της τούρτας, για το μουσικό κομμάτι με το οποίο θα ανοίξετε τη δεξίωση, για τη μουσική που θα συνοδεύει τους συνδαιτυμόνες την ώρα του φαγητού και βεβαίως για το μουσικό πρόγραμμα που θα ακολουθήσει την ώρα του γλεντιού.

Η εταιρεία μας δεσμεύεται να σας διασφαλίσει απολύτως σε περίπτωση άσχημων καιρικών συνθηκών, διακοπής ρεύματος (με παροχή γεννήτριας) ή όποιασδήποτε άλλης αντιξοότητας και πάνω απ’ όλα σας διαβεβαιώνουμε πως το γλέντι σας θα συζητιέται για καιρό.

 • ΠΡΟΦΙΛ

  Οργάνωση γάμου με άποψη

  Gamos Diorganosi Gr ευελπιστεί να γίνει ο πιο αξιόπιστος οδηγός γάμου παρουσιάζωντας εταιρείες, επιχειρήσεις, καταστήματα και επαγγελματίες στο χώρο της οργάνωσης γάμων και ξέχωρα για οποιαδήποτε υπηρεσία στην προετοιμασία γάμου, στην τέλεση του μυστηρίου, στη δεξίωση και στο ταξίδι του μέλιτος.
 • ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ
  • " Στα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης η ανάγκη για οικονομικά πακέτα γάμου με υποχρεώνει να έχω πάντα πρόταση για τον κάθε πελάτη! "
   Στέλλα Νικολούδη, Υπεύθυνη οργάνωσης
  • " Η αγάπη μου για την σωστή ενημέρωση σε θέματα γάμων και εκδηλώσεων έχει δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με άτομα που γνώρισα στο διαδίκτυο! "
   Αθηνά Γεωργάκη, Social Media