Εταιρείες πάρκινγκ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 1

Λίγα λόγια για την καταχώρηση που θα εμφανίζεται στο από πάνω banner...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 2

Λίγα λόγια για την καταχώρηση που θα εμφανίζεται στο από πάνω banner...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 3

Λίγα λόγια για την καταχώρηση που θα εμφανίζεται στο από πάνω banner...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 4

Λίγα λόγια για την καταχώρηση που θα εμφανίζεται στο από πάνω banner...
Μία ακόμα υπηρεσία που μπορείτε να προσφέρετε στους καλεσμένους του γάμου σας, ιδιαίτερα εάν είναι πολυάριθμοι, είναι να προσλάβετε μία εταιρεία επαγγελματιών παρκαδόρων για γάμους. Οι εταιρείες πάρκινγκ καλύπτουν οποιαδήποτε εκδήλωση όπου απαιτείται παρκάρισμα με επαγγελματισμό για τη δυνατή κάλυψη όλων των αυτοκινήτων των καλεσμένων.

Φανταστείτε τους καλεσμένους σας να καταφθάνουν στην αίθουσα ή στο κτήμα δεξιώσεων όπου θα γίνει η γαμήλια δεξίωση. Ο κύκλος των γνωστών σας είναι πολύ μεγάλος, με αποτέλεσμα ο αριθμός των προσκεκλημένων στο γάμο σας να είναι επίσης μεγάλος. Στον ίδιο χώρο μπορεί να γίνονται δύο και τρεις γάμοι ακόμη και στο χώρο του πάρκινγκ, παρόλο που μπορεί να είναι πολύ μεγάλος, υπάρχει σύγχιση. Τα αυτοκίνητα των καλεσμένων σας πρέπει να σταθμεύσουν μακριά από το χώρο της γαμήλιας δεξίωσης και οι καλεσμένοι σας να περπατήσουν αρκετά και στην επιστροφή ίσως να μην μπορούν να βρουν το αυτοκίνητό τους.

Μία εταιρεία με επαγγελματίες παρκαδόρους θα φροντίσουν ώστε όλη αυτή η διαδικασία να απλουστευθεί και να γίνει με τάξη χωρίς να κουραστούν καθόλου οι καλεσμένοι σας. Θα παραλαμβάνουν τα αυτοκίνητά τους μπροστά στην είσοδο του κτήματος ή της αίθουσας δεξιώσεων, θα το πηγαίνουν στο πάρκινγκ και, στην επιστροφή θα το οδηγούν πάλι μπροστά στην είσοδο του χώρου της γαμήλιας δεξίωσης, όπου θα περιμένουν για να το παραλάβουν οι καλεσμένοι σας χωρίς να χρειάζεται να ταλαιπωρηθούν.

Πώς θα επιλέξετε την εταιρεία παρκαδόρων για γάμους

Η εταιρεία παρκαδόρων στην οποία θα αναθέσετε το πάρκινγκ των καλεσμένων σας τη βραδιά της γαμήλιας δεξίωσης θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δραστηριοποιείται στο χώρο αρκετά χρόνια, ώστε να διαθέτει πεπειραμένο προσωπικό καθώς επίσης να έχει καλή φήμη.

Οι παρκαδόροι γάμου πρέπει να διαθέτουν την κατάλληλη ενδυμασία και να έχουν επαγγελματισμό, καλούς τρόπους και πείρα στην οδήγηση. Θα πρέπει να έρθετε σε επαφή με την εταιρεία παρκαδόρων που έχετε δει σε διαφήμιση ή σας έχουν συστήσει, αρκετό καιρό πριν το γάμο σας, ώστε να έχετε τη δυνατότητα να επισκεφθείτε και άλλες εταιρείες για να μπορείτε να συγκρίνετε.

Γνωρίστε λοιπόν από κοντά την εταιρεία παρκαδόρων για γάμους, ρωτείστε για την επαγγελματική τους πείρα, τον τρόπο που εργάζονται και μάθετε επίσης τις τιμές που ζητούν ώστε να συμπεριλάβετε και την αμοιβή τους μέσα στον προϋπολογισμό του γάμου σας. Οι παρκαδόροι που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη γαμήλια δεξίωση είναι μία ακόμη μικρή λεπτομέρεια που θα δώσει στους καλεσμένους σας άνεση στο θέμα της στάθμευσης του αυτοκινήτου σας και σε σας την ησυχία ότι ένα ακόμα θέμα του γάμου σας, το parking, έχει τακτοποιηθεί και δεν θα σας απασχολεί τις ώρες του μεγάλου γεγονότος.
 • ΠΡΟΦΙΛ

  Οργάνωση γάμου με άποψη

  Gamos Diorganosi Gr ευελπιστεί να γίνει ο πιο αξιόπιστος οδηγός γάμου παρουσιάζωντας εταιρείες, επιχειρήσεις, καταστήματα και επαγγελματίες στο χώρο της οργάνωσης γάμων και ξέχωρα για οποιαδήποτε υπηρεσία στην προετοιμασία γάμου, στην τέλεση του μυστηρίου, στη δεξίωση και στο ταξίδι του μέλιτος.
 • ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ
  • " Στα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης η ανάγκη για οικονομικά πακέτα γάμου με υποχρεώνει να έχω πάντα πρόταση για τον κάθε πελάτη! "
   Στέλλα Νικολούδη, Υπεύθυνη οργάνωσης
  • " Η αγάπη μου για την σωστή ενημέρωση σε θέματα γάμων και εκδηλώσεων έχει δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με άτομα που γνώρισα στο διαδίκτυο! "
   Αθηνά Γεωργάκη, Social Media