Λίστα γάμου

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 1

Λίγα λόγια για την καταχώρηση που θα εμφανίζεται στο από πάνω banner...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 2

Λίγα λόγια για την καταχώρηση που θα εμφανίζεται στο από πάνω banner...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 3

Λίγα λόγια για την καταχώρηση που θα εμφανίζεται στο από πάνω banner...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 4

Λίγα λόγια για την καταχώρηση που θα εμφανίζεται στο από πάνω banner...
Λίστα γάμου - Δώρα κουμπάρων και καλεσμένων

H πρακτικότερη λύση για ένα δώρο γάμου είναι η λίστα γάμου. Δίνει τη δυνατότητα στους μελλόνυμφους να ζητήσουν τα δώρα που πραγματικά επιθυμούν ή χρειάζονται, ενώ οι καλεσμένοι τους μπορούν να προσφέρουν το δώρο που ανταποκρίνεται στο ποσό που μπορούν να διαθέσουν.

Λίστες γάμου έχουν πάρα πολλά καταστήματα, μικρά ή μεγάλα. Οι επιχειρήσεις που σας προτείνουμε διαθέτουν μία μεγάλη ποικιλία από δώρα γάμου. Εσείς θα αποφασίσετε με ποια από αυτές επιθυμείτε να συνεργαστείτε. Η υψηλή ποιότητα, η αξιοπιστία και η πείρα τους στις λίστες γάμου εγγυώνται ότι τα δώρα που θα σας προσφέρουν στο γάμο σας θα είναι ότι καλύτερο θα μπορούσατε να φανταστείτε.

Συνθέστε με προσοχή τη λίστα του γάμου σας σε συνεργασία με το σύντροφό σας. Σκεφτείτε τις τωρινές αλλά και τις μελλοντικές ανάγκες σας. Λάβετε επίσης υπόψη την κοινωνική σας ζωή. Εάν για παράδειγμα δέχεστε συχνά φίλους για φαγητό θα πρέπει να συμπεριλάβετε στη λίστα σας ένα μεγαλύτερο σερβίτσιο και περισσότερα μαχαιροπίρουνα. Όσο σαφέστερη είναι η λίστα γάμου που θα καταρτίσετε, τόσο πιο εύκολο θα είναι για τους καλεσμένους σας να σας προσφέρουν τα δώρα που πραγματικά επιθυμείτε.

Δώρα γάμων

Κάθε γάμος είναι και μια ιδιαίτερη περίπτωση. Κάθε ζευγάρι που παντρεύεται ξεκινάει με τα δικά του όνειρα και επιθυμίες, μα πάνω απ’ όλα, με τις δικές του ανάγκες. Πώς θα μπορέσουμε να συμβάλλουμε με τον τρόπο μας στην κάλυψη αυτών των αναγκών, σεβόμενοι τις επιθυμίες του ζευγαριού αλλά και τον δικό μας προϋπολογισμό; Να μια μικρή σπαζοκεφαλιά για όσους από μας είμαστε καλεσμένοι σε κάποιο ή σε κάποιους γάμους εν μέσω οικονομικής κρίσης!

Η αγορά ενός δώρου γάμου θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί μια μικρή σπαζοκεφαλιά αγάπης . Αυτό που χρειάζεται για να την λύσουμε είναι κυρίως αγάπη και ενδιαφέρον. Η αγορά είναι γεμάτη με πρωτότυπα δώρα σε τιμές για οποιοδήποτε βαλάντιο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βάλουμε σε λειτουργία την ευαισθησία και την παρατηρητικότητά μας για να πληροφορηθούμε με τρόπο ποιο είναι το καταλληλότερο δώρο για τους μελλονύμφους μας. Μία συζήτηση με τη μαμά της νύφης ή του γαμπρού, μια πλάγια ή ακόμη και ευθεία ερώτηση σε ανυποψίαστο χρόνο, μπορούν να μας βοηθήσουν να πληροφορηθούμε τα γούστα, τις προτιμήσεις και τις προτεραιότητές τους.ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΔΩΡΑ ΓΑΜΩΝ

Πρωτότυπα δώρα γάμου

Στα καταστήματα που σας προτείνουμε θα βρείτε πρωτότυπες ιδέες για πρωτότυπα δώρα γάμου. Μπορείτε ακόμη να αγοράσετε το δώρο σας διαλέγοντας από μία λίστα γάμου. Ότι και να αποφασίσετε τελικά, φροντίστε να είναι γεμάτο απ’ την αγάπη σας. Άλλωστε, πάνω απ’ όλα, είναι οι ευχές και η αγάπη σας που θα συνοδεύουν τους μελλονύμφους στη νέα τους ζωή.

 • ΠΡΟΦΙΛ

  Οργάνωση γάμου με άποψη

  Gamos Diorganosi Gr ευελπιστεί να γίνει ο πιο αξιόπιστος οδηγός γάμου παρουσιάζωντας εταιρείες, επιχειρήσεις, καταστήματα και επαγγελματίες στο χώρο της οργάνωσης γάμων και ξέχωρα για οποιαδήποτε υπηρεσία στην προετοιμασία γάμου, στην τέλεση του μυστηρίου, στη δεξίωση και στο ταξίδι του μέλιτος.
 • ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ
  • " Στα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης η ανάγκη για οικονομικά πακέτα γάμου με υποχρεώνει να έχω πάντα πρόταση για τον κάθε πελάτη! "
   Στέλλα Νικολούδη, Υπεύθυνη οργάνωσης
  • " Η αγάπη μου για την σωστή ενημέρωση σε θέματα γάμων και εκδηλώσεων έχει δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με άτομα που γνώρισα στο διαδίκτυο! "
   Αθηνά Γεωργάκη, Social Media