Βέρες

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 1

Λίγα λόγια για την καταχώρηση που θα εμφανίζεται στο από πάνω banner...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 2

Λίγα λόγια για την καταχώρηση που θα εμφανίζεται στο από πάνω banner...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 3

Λίγα λόγια για την καταχώρηση που θα εμφανίζεται στο από πάνω banner...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 4

Λίγα λόγια για την καταχώρηση που θα εμφανίζεται στο από πάνω banner...
Βέρες γάμου

Οι βέρες, δυο δαχτυλίδια – κρίκοι, φτιαγμένα συνήθως από χρυσό, λευκόχρυσο ή ασήμι αποτελούν το σύμβολο ένωσης ενός ζευγαριού με τα δεσμά του αρραβώνα ή του γάμου. Είναι σύμβολο αγάπης, αλληλοσεβασμού και πίστης ανάμεσα στα ζευγάρια, γι’ αυτό και η επιλογή τους είναι μια πολύ σημαντική και ξεχωριστή στιγμή.

Αλλά πριν απ’ την επισημοποίηση ενός δεσμού προηγείται μια πρόταση γάμου που είθισται να συνοδεύεται από ένα μονόπετρο δαχτυλίδι, δώρο προς τη μέλλουσα σύζυγο.


Βέρα αρραβώνα και γάμου

Βέρα γάμου και αρραβώνα

Αν λοιπόν ετοιμάζεστε να επισημοποιήσετε το δεσμό σας, δεν θα αποφύγετε τη βόλτα στα κοσμηματοπωλεία. Για να κερδίσετε πολύτιμο κόπο και χρόνο, αρχίστε την εικονική βόλτα σας μέσα απ’ τις σελίδες του ιστοχώρου μας, για να βρείτε ποια κοσμηματοπωλεία είναι κοντά σας, για να συγκρίνετε τιμές, στυλ, υλικά, τεχνοτροπίες και να διαμορφώσετε μια εικόνα για το πώς θα είναι οι βέρες ή το μονόπετρό σας.

Υπάρχουν βέρες από κάθε είδους μέταλλο, ακόμα και από πλατίνα για όσους είναι αλλεργικοί στα άλλα μέταλλα. Αν λοιπόν είστε απλός σαν χαρακτήρας ή η δουλειά σας απαιτεί χειρωνακτική εργασία προτιμήστε την κλασσική βέρα με τις στρογγυλεμένες άκρες που δεν θα σας τραυματίσει το δάχτυλο.

Αν σας αρέσει το δυναμικό στυλ επιλέξτε βέρες μεγάλες και πλατιές. Αν πάλι το να φοράτε κοσμήματα είναι για σας μια αξεπέραστη συνήθεια και ένα φετίχ, φροντίστε να στολίσετε τη βέρα σας με κάποια πολύτιμη πέτρα (συνήθως διαμάντι), αλλά να θυμάστε ότι αυτή η επιλογή θα ανεβάσει αρκετά το κόστος.

Επιλέξτε βέρες χωρίς περίεργα σκαλίσματα και πρωτότυπες πέτρες, που να μπορείτε να τις συνδυάσετε με τζην και βραδινό ντύσιμο και κυρίως να μην τις βαρεθείτε μετά από μερικά χρόνια.

Επίσης μην επηρεαστείτε απ’ τη συνήθεια που επικρατεί να έχουν οι δύο σύντροφοι τις ίδιες ακριβώς βέρες. Επιλέξτε τη βέρα που βολεύει τον καθένα σας, διατηρώντας την ατομικότητα σας, αλλά φροντίζοντας να διακηρύξετε τον έρωτά σας, χαράζοντας στο εσωτερικό της βέρας του συντρόφου σας μια δήλωση αγάπης. Μπορείτε να χαράξετε την ημερομηνία του γάμου σας, έναν αγαπημένο στίχο ή την ημερομηνία της γνωριμίας σας.

Για την επιλογή του μονόπετρου δεν υπάρχουν πολλές συμβουλές που χρειάζεται να ακολουθήσει κανείς. Υπάρχει μια τεράστια ποικιλία από δαχτυλίδια σε λευκό, λευκόχρυσο, πλατίνα, δεμένα με υπέροχες πέτρες και βέβαια με διαμάντια, που αποτελούν την πιο κλασική επιλογή για μονόπετρο αρραβώνα. Δείτε τον προϋπολογισμό σας και «κλέψτε» ένα δαχτυλίδι απ’ την αγαπημένη σας για να το χρησιμοποιήσετε σαν μεζούρα για το μονόπετρο.

 • ΠΡΟΦΙΛ

  Οργάνωση γάμου με άποψη

  Gamos Diorganosi Gr ευελπιστεί να γίνει ο πιο αξιόπιστος οδηγός γάμου παρουσιάζωντας εταιρείες, επιχειρήσεις, καταστήματα και επαγγελματίες στο χώρο της οργάνωσης γάμων και ξέχωρα για οποιαδήποτε υπηρεσία στην προετοιμασία γάμου, στην τέλεση του μυστηρίου, στη δεξίωση και στο ταξίδι του μέλιτος.
 • ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ
  • " Στα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης η ανάγκη για οικονομικά πακέτα γάμου με υποχρεώνει να έχω πάντα πρόταση για τον κάθε πελάτη! "
   Στέλλα Νικολούδη, Υπεύθυνη οργάνωσης
  • " Η αγάπη μου για την σωστή ενημέρωση σε θέματα γάμων και εκδηλώσεων έχει δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με άτομα που γνώρισα στο διαδίκτυο! "
   Αθηνά Γεωργάκη, Social Media