Κόσμημα γάμου

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 1

Λίγα λόγια για την καταχώρηση που θα εμφανίζεται στο από πάνω banner...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 2

Λίγα λόγια για την καταχώρηση που θα εμφανίζεται στο από πάνω banner...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 3

Λίγα λόγια για την καταχώρηση που θα εμφανίζεται στο από πάνω banner...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 4

Λίγα λόγια για την καταχώρηση που θα εμφανίζεται στο από πάνω banner...
Χειροποίητο κόσμημα νύφης για γάμο

Η τελευταία και καθοριστική πινελιά στον στολισμό της νύφης είναι τα κοσμήματα που θα φορέσει. Γι’ αυτό η επιλογή τους πρέπει να γίνει με μεγάλη προσοχή, ώστε να ταιριάζουν με το νυφικό και να δένουν αρμονικά με τη συνολική εικόνα, απ’ τα παπούτσια και την κουάφ, μέχρι το χτένισμα και το μακιγιάζ.

Στις σελίδες του καταλόγου μας θα βρείτε μια μεγάλη επιλογή από κοσμηματοπωλεία που ειδικεύονται στο κόσμημα γάμου, στις βέρες αλλά και στα μονόπετρα για να κάνετε πρόταση γάμου, καθώς και σε κοσμήματα που θα κάνετε δώρο στους κουμπάρους.Επιλογή νυφικού κοσμήματος

Θυμηθείτε μόνο μερικές βασικές λεπτομέρειες, αν είστε η νύφη και ψάχνετε να βρείτε τα νυφικά σας κοσμήματα:

Πρώτα πρώτα φροντίστε να έχετε καταλήξει στο νυφικό που θα φορέσετε, στα παπούτσια, στο χτένισμα, στο μακιγιάζ και στο ύφος του γάμου σας. Γιατί, καθώς αντιλαμβάνεται κανείς, διαφορετικό κόσμημα απαιτεί ένας χλιδάτος, μεγαλοπρεπής γάμος κι ένα εντυπωσιακό νυφικό με ουρά, απ’ ότι ένας γάμος στην ακροθαλασσιά κι ένα απλό λευκό φόρεμα. Επίσης διαφορετικό κόσμημα απαιτείται αν έχετε τα μαλλιά χτενισμένα ψηλά ή αν έχετε κοντά μαλλιά κι άλλο αν τα έχετε ριγμένα στους ώμους.

Συλλογή από κοσμήματα γάμου

Αν το νυφικό σας έχει κρύσταλλα, χάντρες, δαντέλες ή άλλα έντονα στοιχεία διακόσμησης αποφύγετε τα έντονα κοσμήματα, γιατί θα χαθεί η ισορροπία. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις φορέστε κάποιο διακριτικό σκουλαρίκι.

Οπωσδήποτε αποφύγετε να φορέσετε ρολόι, τη μοναδική μέρα της ζωής σας που θέλετε να ζήσετε τις στιγμές χωρίς πίεση και άγχος. Προτιμήστε –αν πρέπει να κοσμήσετε τον καρπό σας– κάποιο σικάτο βραχιόλι.

Γενικά όσο πιο διακριτικά είναι τα κοσμήματά σας τη μέρα του γάμου, τόσο το καλύτερο. Μια ασφαλής επιλογή είναι σκουλαρίκια, το μονόπετρό σας και κάποιο μικρό διακριτικό κόσμημα στο λαιμό, αν το επιτρέπει το ύφος και το κόψιμο του λαιμού του νυφικού σας.

 • ΠΡΟΦΙΛ

  Οργάνωση γάμου με άποψη

  Gamos Diorganosi Gr ευελπιστεί να γίνει ο πιο αξιόπιστος οδηγός γάμου παρουσιάζωντας εταιρείες, επιχειρήσεις, καταστήματα και επαγγελματίες στο χώρο της οργάνωσης γάμων και ξέχωρα για οποιαδήποτε υπηρεσία στην προετοιμασία γάμου, στην τέλεση του μυστηρίου, στη δεξίωση και στο ταξίδι του μέλιτος.
 • ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ
  • " Στα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης η ανάγκη για οικονομικά πακέτα γάμου με υποχρεώνει να έχω πάντα πρόταση για τον κάθε πελάτη! "
   Στέλλα Νικολούδη, Υπεύθυνη οργάνωσης
  • " Η αγάπη μου για την σωστή ενημέρωση σε θέματα γάμων και εκδηλώσεων έχει δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με άτομα που γνώρισα στο διαδίκτυο! "
   Αθηνά Γεωργάκη, Social Media