Τούρτες γάμου

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 1

Λίγα λόγια για την καταχώρηση που θα εμφανίζεται στο από πάνω banner...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 2

Λίγα λόγια για την καταχώρηση που θα εμφανίζεται στο από πάνω banner...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 3

Λίγα λόγια για την καταχώρηση που θα εμφανίζεται στο από πάνω banner...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 4

Λίγα λόγια για την καταχώρηση που θα εμφανίζεται στο από πάνω banner...
Η στιγμή που θα κοπεί η τούρτα του γάμου είναι μία από τις πιο γλυκές στιγμές του εορτασμού ενός γάμου και αξίζει ιδιαίτερης προσοχής. Εάν η τούρτα δεν συμπεριλαμβάνεται στις υπηρεσίες της αίθουσας δεξιώσεων ή του catering που θα αναλάβει τη γαμήλια δεξίωση, σας συνιστούμε να την παραγγείλετε σε ένα από τα ζαχαροπλαστεία που σας προτείνουμε.

Καταρχήν θα πρέπει φυσικά να κάνετε μία μικρή έρευνα αγοράς και ...γεύσης. Κάθε επαγγελματίας προσφέρει το προσωπικό του δημιούργημα βάζοντας όλο το μεράκι του και τα υλικά που διαθέτει. Θα πρέπει να συζητήσετε μαζί του για τις αγαπημένες σας γεύσεις και φυσικά για τον στολισμό της τούρτας γάμου.

Η πιο συνηθισμένη και παραδοσιακή γαμήλια τούρτα είναι η λευκή τούρτα. Η γέμισή της μπορεί να περιέχει ξηρούς καρπούς, νιφάδες σοκολάτες, βατόμουρα ή άλλα φρούτα. Μια εξίσου αγαπημένη γεύση είναι η σοκολάτα σε διάφορες παραλλαγές. Η τούρτα παγωτό σοκολάτα καλυμμένη με λευκό γλάσο είναι ακαταμάχητη.

Για τους πιο αναποφάσιστους μια τούρτα ανάμικτη – με λευκή κρέμα και σοκολάτα – είναι μία πολύ καλή απόφαση. Υπάρχουν πολλά ακόμα είδη γαμήλιας τούρτας, όπως είναι η τούρτα φοντάν, με παγωμένη κρέμα βουτύρου, η τούρτα λεμονιού και πολλές άλλες. Κάθε μία έχει την ιδιαίτερη γεύση της και εξαρτάται από εσάς ποια είναι αυτή που θα θεωρήσετε την καταλληλότερη για τη γαμήλια δεξίωση.Μερικές συμβουλές για τη γαμήλια τούρτα

Παραγγείλετε έγκαιρα την τούρτα του γάμου. Μέσα στον πυρετό της προετοιμασίας δεν είναι δύσκολο να σας ξεφύγουν κάποιες λεπτομέρειες. Η τούρτα θα είναι από τις πρώτες που πρέπει να τακτοποιήσετε.

Το στυλ, το χρώμα και το ύφος που θα επιλέξετε για το νυφικό και για το στολισμό του γάμου σας θα είναι αυτό που θα σας δώσει έμπνευση για το στολισμό της τούρτας του γάμου. Η αισθητική αρμονία θα συνοδεύει τη γευστική απόλαυση και οι καλεσμένοι σας θα μείνουν απόλυτα ευχαριστημένοι.

Η τιμή της γαμήλιας τούρτας θα πρέπει να συμφωνηθεί ως την παραμικρή λεπτομέρεια, όπως και ο τρόπος μεταφοράς, και η ώρα παράδοσης.

Τέλος, θα πρέπει να κανονίσετε τη χρονική στιγμή που θα γίνει η κοπή της γαμήλιας τούρτας, καθώς και τη μουσική υπόκρουση που θα την συνοδέψει. Σκηνοθετείστε αυτή την γλυκιά εικόνα, σύμβολο της γλυκιάς ζωής που σας περιμένει!
 • ΠΡΟΦΙΛ

  Οργάνωση γάμου με άποψη

  Gamos Diorganosi Gr ευελπιστεί να γίνει ο πιο αξιόπιστος οδηγός γάμου παρουσιάζωντας εταιρείες, επιχειρήσεις, καταστήματα και επαγγελματίες στο χώρο της οργάνωσης γάμων και ξέχωρα για οποιαδήποτε υπηρεσία στην προετοιμασία γάμου, στην τέλεση του μυστηρίου, στη δεξίωση και στο ταξίδι του μέλιτος.
 • ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ
  • " Στα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης η ανάγκη για οικονομικά πακέτα γάμου με υποχρεώνει να έχω πάντα πρόταση για τον κάθε πελάτη! "
   Στέλλα Νικολούδη, Υπεύθυνη οργάνωσης
  • " Η αγάπη μου για την σωστή ενημέρωση σε θέματα γάμων και εκδηλώσεων έχει δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με άτομα που γνώρισα στο διαδίκτυο! "
   Αθηνά Γεωργάκη, Social Media