Νυφικό χτένισμα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 1

Λίγα λόγια για την καταχώρηση που θα εμφανίζεται στο από πάνω banner...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 2

Λίγα λόγια για την καταχώρηση που θα εμφανίζεται στο από πάνω banner...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 3

Λίγα λόγια για την καταχώρηση που θα εμφανίζεται στο από πάνω banner...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 4

Λίγα λόγια για την καταχώρηση που θα εμφανίζεται στο από πάνω banner...
Επαγγελματικό νυφικό χτένισμα

Είστε η λαμπερή πρωταγωνίστρια της βραδιάς! Όλα τα μάτια θα είναι στραμμένα πάνω σας. Γι αυτό και η παρουσία σας θα πρέπει να είναι αντάξια της περίστασης.

Μετά από το νυφικό, που είναι η δυσκολότερη ίσως επιλογή, αυτό που θα αναδείξει την γοητεία σας και θα μείνει στις αναμνήσεις σας μέσα από τις φωτογραφίες του γάμου είναι το χτένισμά σας.

Δώστε λοιπόν όλη την προσοχή σας σε ένα επαγγελματικό γαμήλιο χτένισμα από κομμωτές που ειδικεύονται σε αυτό.
Χτένισμα γάμου

Είναι πολύ σημαντικό το πρόσωπο στο οποίο θα εμπιστευθείτε το νυφικό χτένισμα να έχει επιδεξιότητα και πείρα. Λίγες μέρες πριν από το γάμο θα συζητήσετε μαζί του για το στυλ που επιθυμείτε και θα δοκιμάσετε εάν πράγματι αυτό το στυλ σας ταιριάζει. Ίσως να χρειαστεί να αλλάξετε το χρώμα των μαλλιών σας, να τα κόψετε και να τους κάνετε μία καλή περιποίηση.

Θυμηθείτε! Διαλέξτε ένα στυλ που να δένει αρμονικά με την προσωπικότητά σας και, φυσικά, με το νυφικό που θα φορέσετε. Μαζί με τα παπούτσια και τα άλλα αξεσουάρ, το χτένισμα θα δώσει στο σύνολο την τελική πινελιά.


ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ

Χτένισμα γάμου - Κόμμωση νύφης

Σκεφτείτε καλά τι πραγματικά σας αρέσει. Είστε τύπος ρομαντικός, κλασσικός, μοντέρνος ή σοφιστικέ; Σας αρέσει η απλότητα ή προτιμάτε μια πιο επιτηδευμένη εμφάνιση; Σκεφτείτε επίσης πόσο χρόνο είστε διατεθειμένη να αφιερώσετε για το δοκιμαστικό χτένισμα και για την προετοιμασία. Οι ώρες πριν από το γάμο περνούν γρήγορα και πολλές νύφες κατακυριεύονται από άγχος. Αυτό που έχει σημασία είναι να είστε ήρεμη. Γι αυτό, διαλέξτε ένα χτένισμα που να ανταποκρίνεται στη δική σας ιδιοσυγκρασία.

Το επαγγελματικό χτένισμα νύφης είναι απαραίτητο να ταιριάζει με το σχήμα και το χρώμα του προσώπου σας. Μην παρασύρεστε από τα μοντέλα στα περιοδικά γάμων αλλά κοιτάξτε τον εαυτό σας ακριβώς όπως είναι. Είστε μοναδική και ανεπανάληπτη και αυτή είναι η ομορφιά σας. Τονίστε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σας με το χτένισμα που ταιριάζει αποκλειστικά σε σας.

Μια τελευταία συμβουλή από εμάς για το χτένισμα γάμου είναι η κουάφ που θα επιλέξετε για το στολισμό των μαλλιών σας. Πέπλο, χτενάκι, ή λουλούδια, ότι και αν αποφασίσετε να φορέσετε φροντίστε να δένει με το χτένισμα. Μία κουάφ πολύ φορτωμένη θα είναι περιττή πάνω σε ένα περίτεχνο κότσο και ένα πολύ λιτό στόλισμα πάνω σε ίσια μακριά μαλλιά ίσως να μην δώσει στην εμφάνισή σας την απαραίτητη λάμψη.

Ονειρευτείτε, φανταστείτε, τολμήστε. Η μέρα αυτή σας ανήκει. Με οδηγό τη χαρά συνθέστε μια εμφάνιση που θα ξεχειλίζει από ομορφιά και δημιουργικότητα. Από γοητεία και χάρη. Και στη συνέχεια, αφεθείτε...

 • ΠΡΟΦΙΛ

  Οργάνωση γάμου με άποψη

  Gamos Diorganosi Gr ευελπιστεί να γίνει ο πιο αξιόπιστος οδηγός γάμου παρουσιάζωντας εταιρείες, επιχειρήσεις, καταστήματα και επαγγελματίες στο χώρο της οργάνωσης γάμων και ξέχωρα για οποιαδήποτε υπηρεσία στην προετοιμασία γάμου, στην τέλεση του μυστηρίου, στη δεξίωση και στο ταξίδι του μέλιτος.
 • ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ
  • " Στα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης η ανάγκη για οικονομικά πακέτα γάμου με υποχρεώνει να έχω πάντα πρόταση για τον κάθε πελάτη! "
   Στέλλα Νικολούδη, Υπεύθυνη οργάνωσης
  • " Η αγάπη μου για την σωστή ενημέρωση σε θέματα γάμων και εκδηλώσεων έχει δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με άτομα που γνώρισα στο διαδίκτυο! "
   Αθηνά Γεωργάκη, Social Media