Προσκλητήρια

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 1

Λίγα λόγια για την καταχώρηση που θα εμφανίζεται στο από πάνω banner...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 2

Λίγα λόγια για την καταχώρηση που θα εμφανίζεται στο από πάνω banner...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 3

Λίγα λόγια για την καταχώρηση που θα εμφανίζεται στο από πάνω banner...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 4

Λίγα λόγια για την καταχώρηση που θα εμφανίζεται στο από πάνω banner...
Επιλογή προσκλητηρίου γάμου

Κάθε γάμος έχει το προσωπικό του ύφος και στυλ. Διαφορετικός είναι ένας γάμος που θα γίνει σε ένα κτήμα κατάφυτο με ελιές, απ’ αυτόν που θα τελεστεί σ’ ένα ξωκλήσι κοντά στη θάλασσα ή απ’ το γάμο που θα τελεστεί με μεγαλοπρέπεια στη Μητρόπολη. Κάθε ένας έχει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του και το στίγμα αυτής της ιδιαιτερότητας δίνουν κάθε φορά τα προσκλητήρια, τα οποία προϊδεάζουν τους καλεσμένους για το στολισμό, αλλά και για το τοπίο όπου θα πραγματοποιηθεί ο γάμος.

Περιηγηθείτε λοιπόν στις σελίδες μας για να βρείτε το προσκλητήριο που ταιριάζει στο γάμο σας, αλλά και στο προσωπικό σας στυλ και στις προσωπικότητές σας.

Προσκλητήρια γάμου

Προσκλητήρια για γάμους

Η γκάμα των επιλογών είναι πάρα πολύ μεγάλη: Κλασσικά, μοντέρνα, μονόχρωμα ή τυπωμένα σε εξαιρετικούς χρωματικούς συνδυασμούς ή με κάποιο μοτίβο, στολισμένα με ανθάκια, καρδούλες, χάντρες, κοχύλια, τυλιγμένα σε πάπυρο, κλεισμένα σε φάκελο ή σε κουτί.

Και οι επιλογές δεν σταματούν εδώ. Ακόμη και τα είδη των χαρτιών όπου μπορείτε να τυπώσετε το προσκλητήριό σας είναι πολλά: Ματ, γυαλιστερά, γκοφρέ, ριζόχαρτα κ.ο.κ.

Για τις γραμματοσειρές ούτε λόγος, είναι πραγματικά άπειρες. Άλλες τόσες και οι επεξεργασίες που μπορούν να γίνουν πάνω στο χαρτί, όπως ανάγλυφα γράμματα ή εκτύπωση χρυσών, ασημένιων και έγχρωμων γραμματοσειρών ή glitter.

Διαφορετικά και τα σχήματα των προσκλητηρίων και των φακέλων που θα διαλέξετε: Τετράγωνα, μακρόστενα, στρογγυλά σε σχήμα καρδιάς, σε μεγέθη μικρότερα ή μεγαλύτερα, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Μια εξαιρετική, να και σίγουρα πιο δαπανηρή, επιλογή αποτελεί το χειροποίητο προσκλητήριο, όπου γίνεται η προσθήκη φιόγκων και άλλων διακοσμητικών στοιχείων με το χέρι.

Είναι πολύ δύσκολο να μην βρείτε κάποιο προσκλητήριο που να σας αρέσει, μέσα σε μια τέτοια ποικιλία. Αν παρ’ όλα αυτά υπάρχει κάτι ιδιαίτερο στο μυαλό σας, απλά περιγράψτε το στον επαγγελματία που θα επιλέξετε για να δημιουργήσει τα προσκλητήριά σας και φτιάξτε με τη βοήθειά του τα δικά σας πρωτότυπα κείμενα. Οι δυνατότητες της τεχνολογίας των εκτυπωτών είναι σίγουρο πως μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε απαίτησή σας και να κάνουν προσκλητήριο την έμπνευσή σας.

Βρείτε στον ιστοχώρο μας τον επαγγελματία με τον οποίο θα συνεργαστείτε και φροντίστε να παραγγείλετε τα προσκλητήρια του γάμου σας έγκαιρα, υπολογίζοντας ότι χρειάζονται περίπου επτά με δέκα μέρες για να σας παραδοθούν απ’ το τυπογραφείο.

 • ΠΡΟΦΙΛ

  Οργάνωση γάμου με άποψη

  Gamos Diorganosi Gr ευελπιστεί να γίνει ο πιο αξιόπιστος οδηγός γάμου παρουσιάζωντας εταιρείες, επιχειρήσεις, καταστήματα και επαγγελματίες στο χώρο της οργάνωσης γάμων και ξέχωρα για οποιαδήποτε υπηρεσία στην προετοιμασία γάμου, στην τέλεση του μυστηρίου, στη δεξίωση και στο ταξίδι του μέλιτος.
 • ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ
  • " Στα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης η ανάγκη για οικονομικά πακέτα γάμου με υποχρεώνει να έχω πάντα πρόταση για τον κάθε πελάτη! "
   Στέλλα Νικολούδη, Υπεύθυνη οργάνωσης
  • " Η αγάπη μου για την σωστή ενημέρωση σε θέματα γάμων και εκδηλώσεων έχει δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με άτομα που γνώρισα στο διαδίκτυο! "
   Αθηνά Γεωργάκη, Social Media