Σχολές χορού

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 1

Λίγα λόγια για την καταχώρηση που θα εμφανίζεται στο από πάνω banner...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 2

Λίγα λόγια για την καταχώρηση που θα εμφανίζεται στο από πάνω banner...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 3

Λίγα λόγια για την καταχώρηση που θα εμφανίζεται στο από πάνω banner...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 4

Λίγα λόγια για την καταχώρηση που θα εμφανίζεται στο από πάνω banner...
Μαρκόπουλο
Η σχολή Χορού «ΝΑΝΑ ΚΑΝΔΥΛΗ - Dance of art» ιδρύθηκε το 1977 με πρωταρχικό σκοπό να προβάλλει και να προωθήσει την
Κατηγορία:
Σχολές χορού
Επισκέψεις: 4137
Ετοιμάζετε τον τέλειο γάμο; Έχετε ήδη οργανώσει τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια; Μην ξεχάσετε κάτι εξ ίσου σημαντικό: την προετοιμασία του γαμήλιου χορού. Γραφτείτε σε μία σχολή χορού όπου θα μάθετε – εάν δεν ξέρετε καθόλου χορό- βασικά βήματα από τους πιο δημοφιλείς χορούς, έως σύνθετες χορογραφίες γάμου που θα γοητεύσουν τους καλεσμένους σας.

Ο χορός είναι έκφραση συναισθημάτων. Εκφράστε τα έντονα συναισθήματα ευτυχίας που θα σας πλημμυρίζουν τη μέρα του γάμου σας χορεύοντας τους πιο δημοφιλείς γαμήλιους χορούς. Στις σχολές χορού που σας προτείνουμε θα μάθετε να χορεύετε ρομαντικά σλόου, βαλς ή ταγκό, νησιώτικους μπάλους και τσάμικο αλλά και λάτιν χορογραφίες γάμου. Οι καλεσμένοι σας θα εντυπωσιασθούν και θα παρασυρθούν να χορέψουν μαζί σας ξεφαντώνοντας μέχρι το πρωί.

Οι σχολές χορού που παρουσιάζουμε στις ιστοσελίδες μας είναι από τις καλύτερες στο χώρο. Διδάσκουν καταξιωμένοι χορευτές, με πείρα, υπομονή και μεράκι. Γνωρίζοντας το στρες της προετοιμασίας ενός γάμου, θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε και θα ασχοληθούν ιδιαίτερα μαζί σας για να επιτύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Θα συνθέσουν μαζί σας χορογραφίες γάμου ανάλογα με τις δυνατότητες και τις επιθυμίες σας.

Χορογραφίες γάμου και μαθήματα χορού σε ζευγάρια

Δεν είναι απαραίτητο να είστε δεινός χορευτής για να παρουσιάσετε μία χορογραφία γάμου. Αυτό που χρειάζεται είναι να αγαπάτε το χορό και να έχετε καλή αίσθηση του ρυθμού. Σε μία καλή σχολή χορού θα βρείτε πεπειραμένους δασκάλους που θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε τις ικανότητές σας και, διδάσκοντάς σας κάποιες επιπλέον κινήσεις, θα σας δώσουν την ευκαιρία να δείξετε το ταλέντο σας στον γαμήλιο χορό.

Καλό θα είναι να ξεκινήσετε έγκαιρα τα μαθήματα χορού στη σχολή ώστε να μην πνιγείτε από την πίεση χρόνου που θα έχετε όσο πλησιάζει ο γάμος σας. Άλλωστε ο χορός είναι ψυχαγωγία και ένα φυσικό αντίδοτο στο άγχος. Χαρείτε το κάθε μάθημα, απολαύστε το ρυθμό και μπείτε στο πνεύμα της γαμήλιας χορογραφίας. Μόνο έτσι θα προετοιμαστείτε σωστά και θα δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας.

Όσο για τις τιμές των σχολών χορού, μην ανησυχείτε. Είναι μια πολύ μικρή δαπάνη σε σύγκριση με τη χαρά και που θα πάρετε. Οι σχολές που σας προτείνουμε είναι επιλεγμένες και καταξιωμένες, διατηρούν όμως τις τιμές τους σε λογικά επίπεδα. Πολλές από αυτές κάνουν ειδικές προσφορές στους μελλονύμφους. Αυτές περιλαμβάνουν μαθήματα δημοφιλών χορών γάμου και σύνθεση γαμήλιας χορογραφίας.

Ζήστε τη μαγεία του χορού και της κίνησης και γοητεύστε τους καλεσμένους σας μαθαίνοντας χορό σε κάποια από τις σχολές χορού που σας προτείνουμε. Θα είναι ένα ακόμα στοιχείο που θα συμβάλει στη δημιουργία ενός λαμπερού και επιτυχημένου γάμου.
 • ΠΡΟΦΙΛ

  Οργάνωση γάμου με άποψη

  Gamos Diorganosi Gr ευελπιστεί να γίνει ο πιο αξιόπιστος οδηγός γάμου παρουσιάζωντας εταιρείες, επιχειρήσεις, καταστήματα και επαγγελματίες στο χώρο της οργάνωσης γάμων και ξέχωρα για οποιαδήποτε υπηρεσία στην προετοιμασία γάμου, στην τέλεση του μυστηρίου, στη δεξίωση και στο ταξίδι του μέλιτος.
 • ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ
  • " Στα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης η ανάγκη για οικονομικά πακέτα γάμου με υποχρεώνει να έχω πάντα πρόταση για τον κάθε πελάτη! "
   Στέλλα Νικολούδη, Υπεύθυνη οργάνωσης
  • " Η αγάπη μου για την σωστή ενημέρωση σε θέματα γάμων και εκδηλώσεων έχει δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με άτομα που γνώρισα στο διαδίκτυο! "
   Αθηνά Γεωργάκη, Social Media