Γαμπριάτικα κοστούμια

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 1

Λίγα λόγια για την καταχώρηση που θα εμφανίζεται στο από πάνω banner...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 2

Λίγα λόγια για την καταχώρηση που θα εμφανίζεται στο από πάνω banner...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 3

Λίγα λόγια για την καταχώρηση που θα εμφανίζεται στο από πάνω banner...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 4

Λίγα λόγια για την καταχώρηση που θα εμφανίζεται στο από πάνω banner...
Σε ένα γάμο τα μάτια πέφτουν φυσικά περισσότερο πάνω στη νύφη. Όμως και η εμφάνιση του γαμπρού πρέπει να είναι ιδιαίτερα φροντισμένη. Το γαμπριάτικο κοστούμι πρέπει να είναι καλοραμμένο, σε χρώμα που να ταιριάζει με τα χρώματα του γαμπρού και να μην αποτελεί παραφωνία δίπλα στο νυφικό φόρεμα.

Συνήθως τα ανδρικά ρούχα είναι πιο απλά από τα γυναικεία. Για αυτόν ακριβώς το λόγο η γραμμή του γαμπριάτικου κουστουμιού, όσο λιτή κι αν είναι, πρέπει να κολακεύει τον γαμπρό, να τον κάνει να δείχνει κομψός και αντάξιος της λαμπερής παρουσίας της νύφης.

Στα επιλεγμένα καταστήματα με ανδρικά κουστούμια που σας προτείνουμε στις ιστοσελίδες μας θα βρείτε γαμπριάτικα κουστούμια με άψογη εφαρμογή, σε κομψή γραμμή, φτιαγμένα από υφάσματα εξαιρετικής ποιότητας. Μπορείτε να τα επισκεφθείτε τα καταστήματα αυτά, να δοκιμάσετε τα κοστούμια που σας αρέσουν και να διαλέξετε το καταλληλότερο για εσάς.

Πώς θα διαλέξετε το γαμπριάτικο κουστούμι

Η επιλογή του κοστουμιού που θα φορέσετε στο γάμο σας εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες. Καταρχήν θα πρέπει να ταιριάζει στο προσωπικό σας στυλ. Έτσι θα νοιώθετε άνετα και θα είστε ο εαυτός σας.

Η ώρα της τέλεσης του γάμου θα παίξει επίσης ρόλο. Ένας γάμος που γίνεται νωρίς απαιτεί διαφορετική ενδυμασία από ένα γάμο που γίνεται αργότερα το βράδυ. Η εποχή είναι ένας άλλος παράγοντας. Το ύφασμα που χρησιμοποιείται για ένα γαμπριάτικο κοστούμι που θα φορεθεί το καλοκαίρι είναι βέβαια ελαφρότερο και το χρώμα του πιο ανοιχτό. Το χειμώνα τα μάλλινα υφάσματα και τα σκουρότερα χρώματα που έχουν τα ανδρικά ρούχα είναι καταλληλότερα, αν και το προσωπικό γούστο στο χρώμα πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη.

Ένας άλλος παράγοντας είναι το είδος του γάμου που θα τελέσετε. Στον πολιτικό γάμο υπάρχει συνήθως μεγαλύτερη ελευθερία επιλογής, ενώ ο θρησκευτικός γάμος απαιτεί ένα πιο επίσημο γαμπριάτικο κουστούμι.

Ο τρόπος ζωής σας, οι καλεσμένοι σας, η ιδιοσυγκρασία σας θα δώσουν τον τόνο στο στυλ του γαμπριάτικου κουστουμιού. Στα περισσότερα καταστήματα με ανδρικά ρούχα όπου πωλούνται γαμπριάτικα κοστούμια υπάρχει πάντοτε ένας υπάλληλος που θα θελήσει να συζητήσει μαζί σας και να σας βοηθήσει να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο.

Μην διστάσετε να δοκιμάσετε και γαμπριάτικα κουστούμια σε διαφορετικά χρώματα από αυτά που φοράτε συνήθως. Μια λίγο διαφορετική εμφάνιση στα σκαλιά της εκκλησίας θα εκπλήξει ευχάριστα την αγαπημένη σας.

Οι τιμές των ανδρικών κοστουμιών είναι, φυσικά ούτως η άλλως αρκετά ακριβότερες από τα καθημερινά ρούχα, πόσο μάλλον οι τιμές των γαμπριάτικων κουστουμιών. Παρόλα αυτά, στα καταστήματα με ανδρικά ρούχα που προβάλλουμε στις ιστοσελίδες μας θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα τιμών που θα σας επιτρέψει να αγοράσετε αυτό που είναι μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων σας.
 • ΠΡΟΦΙΛ

  Οργάνωση γάμου με άποψη

  Gamos Diorganosi Gr ευελπιστεί να γίνει ο πιο αξιόπιστος οδηγός γάμου παρουσιάζωντας εταιρείες, επιχειρήσεις, καταστήματα και επαγγελματίες στο χώρο της οργάνωσης γάμων και ξέχωρα για οποιαδήποτε υπηρεσία στην προετοιμασία γάμου, στην τέλεση του μυστηρίου, στη δεξίωση και στο ταξίδι του μέλιτος.
 • ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ
  • " Στα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης η ανάγκη για οικονομικά πακέτα γάμου με υποχρεώνει να έχω πάντα πρόταση για τον κάθε πελάτη! "
   Στέλλα Νικολούδη, Υπεύθυνη οργάνωσης
  • " Η αγάπη μου για την σωστή ενημέρωση σε θέματα γάμων και εκδηλώσεων έχει δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με άτομα που γνώρισα στο διαδίκτυο! "
   Αθηνά Γεωργάκη, Social Media