Δεξίωση Γάμου

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 1

Λίγα λόγια για την καταχώρηση που θα εμφανίζεται στο από πάνω banner...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 2

Λίγα λόγια για την καταχώρηση που θα εμφανίζεται στο από πάνω banner...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 3

Λίγα λόγια για την καταχώρηση που θα εμφανίζεται στο από πάνω banner...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 4

Λίγα λόγια για την καταχώρηση που θα εμφανίζεται στο από πάνω banner...
Εκπλήξεις σε δεξίωση γάμου

Ο γάμος είναι μια απ’ τις πιο ξεχωριστές και σημαντικές μέρες της ζωής μας. Θέλουμε η μέρα αυτή να είναι σχεδιασμένη άψογα και να μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στις μνήμες και στις καρδιές, τόσο τις δικές σας, όσο και των προσκεκλημένων σας. Για να το καταφέρουμε αυτό, παράλληλα με τις ετοιμασίες της τελετής φροντίζουμε για την επιτυχία της γαμήλιας δεξίωσης.

Οι επιλογές για το χώρο της γαμήλιας δεξίωσης, είναι πολλές. Μπορείτε να δεξιωθείτε τους καλεσμένους σας σε ξενοδοχείο. Η επιλογή του ξενοδοχείου σας βολεύει αν πρόκειται να φιλοξενήσετε φίλους και συγγενείς που έρχονται από άλλες περιοχές. Υπάρχουν ξενοδοχεία που προσφέρουν ειδικά πακέτα τιμών για φιλοξενία πολλών καλεσμένων.Η κατάλληλη αίθουσα για το γάμο σας

Η επιλογή του χώρου δεξίωσης για τους καλεσμένους του γάμου σας απαιτεί κάποια έρευνα και από εσάς. Αν ο καιρός είναι βροχερός και χειμωνιάτικος έχετε, εκτός απ’ το ξενοδοχείο και την επιλογή της κλειστής αίθουσας δεξιώσεων. Μια οικονομικότερη επιλογή είναι η ταβέρνα, όπου σίγουρα θα έχετε ένα κλίμα οικογενειακό και ζεστό.

Τέλος μπορείτε να κάνετε τη δεξίωση του γάμου σας σε κτήμα ή σε βίλα, που μπορούμε να νοικιάσουμε για σας ειδικά για την ημέρα του γάμου σας.

Ανοικτός χώρος δεξίωσης

Η επιλογή του κτήματος μπορεί να διευκολύνει αφάνταστα και εσάς αλλά και τους καλεσμένους σας, καθώς τα περισσότερα κτήματα διαθέτουν εκκλησάκι στο περίβολό τους, όπου μπορεί να γίνει το μυστήριο και να συνεχίσετε τη δεξίωση στον ίδιο χώρο, γλυτώνοντας τις μετακινήσεις.

Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερα είναι τα ζευγάρια που επιλέγουν κτήμα για την τέλεση και δεξίωση του γάμου τους. Σας δίνεται η δυνατότητα να διακοσμήσετε το χώρο όπως εσείς επιθυμείτε και ταιριάζει στο στυλ και το ύφος του γάμους σας, ενώ συχνά στο χώρο υπάρχει και πισίνα την οποία μπορείτε να αξιοποιήσετε, γεμίζοντάς την με μπαλόνια ή επιπλέοντα φαναράκια.

Βρείτε το χώρο που σας ταιριάζει κι αφήστε εμάς να οργανώσουμε όλα τα υπόλοιπα, από τον DJ και το catering, μέχρι την οργάνωση των τραπεζιών και το πώς θα καθίσουν οι προσκεκλημένοι. Φανταστείτε λοιπόν το σκηνικό που μπορούμε να στήσουμε για σας:

 • Άφιξη των προσκεκλημένων και προσφορά κάποιου κοκτέιλ. Στη συνέχεια οι άνθρωποί μας τους βοηθούν να βρουν τις θέσεις τους και να καθίσουν.
 • Άφιξη του ζευγαριού με συνοδεία επιλεγμένης μουσικής.
 • Κοπή τούρτας και άνοιγμα σαμπάνιας (κι εδώ συνοδεύει επιλεγμένη μουσική).
 • Άνοιγμα του μπουφέ και σερβίρισμα των καλεσμένων.
 • Πρώτος χορός του ζευγαριού και έναρξη του γλεντιού.

Ελάτε στο “gamos - diorganosi” και μαζί θα βρούμε πάρα πολλές εναλλακτικές για τη δεξίωση του γάμου σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

 • ΠΡΟΦΙΛ

  Οργάνωση γάμου με άποψη

  Gamos Diorganosi Gr ευελπιστεί να γίνει ο πιο αξιόπιστος οδηγός γάμου παρουσιάζωντας εταιρείες, επιχειρήσεις, καταστήματα και επαγγελματίες στο χώρο της οργάνωσης γάμων και ξέχωρα για οποιαδήποτε υπηρεσία στην προετοιμασία γάμου, στην τέλεση του μυστηρίου, στη δεξίωση και στο ταξίδι του μέλιτος.
 • ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ
  • " Στα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης η ανάγκη για οικονομικά πακέτα γάμου με υποχρεώνει να έχω πάντα πρόταση για τον κάθε πελάτη! "
   Στέλλα Νικολούδη, Υπεύθυνη οργάνωσης
  • " Η αγάπη μου για την σωστή ενημέρωση σε θέματα γάμων και εκδηλώσεων έχει δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με άτομα που γνώρισα στο διαδίκτυο! "
   Αθηνά Γεωργάκη, Social Media