Γάμος - Τιμές

Τα έξοδα που απαιτούνται για την διοργάνωση ενός γάμου διαφέρουν πολύ ανάλογα με την οικονομική κατάσταση των μελλονύμφων. Ένας γάμος μπορεί να διοργανωθεί με πολύ χαμηλό κόστος ενώ για κάποιο άλλο μπορεί να απαιτηθούν αστρονομικά ποσά.

Οι γάμοι των οποίων το κόστος είναι πολύ υψηλό είναι κυρίως οι γάμοι των διασημοτήτων. Η προβολή τους από τα μέσα ενημέρωσης αποτελεί τον καλύτερο τρόπο προβολής αυτών των προσώπων. Συχνά σε τέτοιους γάμους η εκκεντρικότητα, η επίδειξη και η χλιδή είναι αυτά που ανεβάζουν το κόστος σε ιλιγγιώδη επίπεδα. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με τους γάμους των περισσότερων ανθρώπων. Ειδικά στις μέρες μας, που διανύουμε μία περίοδο βαθιάς οικονομικής κρίσης, η διοργάνωση ενός γάμου με χαμηλό κόστος είναι κάτι που επιδιώκουν οι περισσότεροι μελλόνυμφοι.

Για τον πολιτικό γάμο απαιτούνται σίγουρα λιγότερα έξοδα απ’ ότι για τον θρησκευτικό. Η ενδυμασία, ο στολισμός, το αυτοκίνητο μπορεί να είναι πολύ απλά ενώ, αντίθετα, σε ένα θρησκευτικό γάμο παραδοσιακά ξοδεύονται πάρα πολλά χρήματα για την ενδυμασία των μελλονύμφων, το στολισμό της εκκλησίας, το αυτοκίνητο που θα μεταφέρει τη νύφη κλπ. Παρόλα αυτά υπάρχουν πολλές δυνατότητες μείωσης του κόστους του θρησκευτικού γάμου. Μία προσεκτική έρευνα και προετοιμασία μπορεί να οδηγήσει στην διοργάνωση ενός πανέμορφου και πολύ οικονομικού γάμου.


Οικονομικός γάμος - Γάμοι με χαμηλό κόστος

Ένας πολύ καλός τρόπος μείωσης των εξόδων ενός γάμου είναι η ανάθεσή του σε εταιρεία διοργάνωσης γάμων. Οι εταιρείες αυτές προμηθεύονται όλα τα είδη γάμου – νυφικά, προσκλητήρια, μπομπονιέρες, βέρες κλπ. – σε τιμές χονδρικής, με αποτέλεσμα το τελικό κόστος του γάμου να είναι χαμηλό.

Μια καλή έρευνα αγοράς μπορεί επίσης να κρατήσει το κόστος ενός γάμου ή μιας βάπτισης σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Το διαδίκτυο βοηθάει πολύ στον εντοπισμό επαγγελματιών που διαθέτουν είδη γάμου ή βάπτισης εξαιρετικής ποιότητας σε πολύ οικονομικές τιμές, ακόμα και σε προσφορές. Κάνοντας λοιπόν μια έρευνα αγοράς, σύγκριση τιμών και ποιότητας είναι βέβαιο ότι θα μπορέσουμε να βρούμε όλα όσα χρειάζονται για ένα οικονομικό γάμο ή βάπτιση, μέσα στα όρια των δυνατοτήτων μας.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα διοργάνωσης ενός οικονομικού γάμου ή βάπτισης με τη συμμετοχή φίλων και γνωστών στην κατασκευή των προσκλητηρίων και των μπομπονιέρων γάμου ή βάπτισης, στη φωτογράφιση του γάμου, στο στολισμό της εκκλησίας ή του αυτοκινήτου. Σε αυτή την περίπτωση το κόστος του γάμου σας θα είναι εξαιρετικά χαμηλό. Μέσα από τις σελίδες του καταλόγου μας μπορείτε να βρείτε τα προσκλητήρια, τις μπομπονιέρες γάμου ή βάπτισης, τις βέρες, τα στέφανα, το νυφικό σας στις φθηνότερες τιμές της αγοράς. Μπορείτε επίσης να βρείτε εταιρείες catering, ρίψης πυροτεχνημάτων, ενοικίασης αυτοκινήτων γάμου κλπ. που παρέχουν τις υπηρεσίες τους στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς.
 • ΠΡΟΦΙΛ

  Οργάνωση γάμου με άποψη

  Gamos Diorganosi Gr ευελπιστεί να γίνει ο πιο αξιόπιστος οδηγός γάμου παρουσιάζωντας εταιρείες, επιχειρήσεις, καταστήματα και επαγγελματίες στο χώρο της οργάνωσης γάμων και ξέχωρα για οποιαδήποτε υπηρεσία στην προετοιμασία γάμου, στην τέλεση του μυστηρίου, στη δεξίωση και στο ταξίδι του μέλιτος.
 • ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ
  • " Στα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης η ανάγκη για οικονομικά πακέτα γάμου με υποχρεώνει να έχω πάντα πρόταση για τον κάθε πελάτη! "
   Στέλλα Νικολούδη, Υπεύθυνη οργάνωσης
  • " Η αγάπη μου για την σωστή ενημέρωση σε θέματα γάμων και εκδηλώσεων έχει δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με άτομα που γνώρισα στο διαδίκτυο! "
   Αθηνά Γεωργάκη, Social Media