Νυφικό μακιγιάζ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 1

Λίγα λόγια για την καταχώρηση που θα εμφανίζεται στο από πάνω banner...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 2

Λίγα λόγια για την καταχώρηση που θα εμφανίζεται στο από πάνω banner...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 3

Λίγα λόγια για την καταχώρηση που θα εμφανίζεται στο από πάνω banner...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 4

Λίγα λόγια για την καταχώρηση που θα εμφανίζεται στο από πάνω banner...
Γαλάτσι
Το "Club make up" ξεκίνησε να λειτουργεί τον Σεπτέμβριο του 2013, ως μια καινοτόμος υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει μέσα σ'
Κατηγορία:
Μακιγιάζ
Επισκέψεις: 2919
Νύφη και νυφικό μακιγιάζ

Η απόλυτη σταρ της γαμήλιας τελετής αλλά και της δεξίωσης είναι στα σίγουρα η νύφη. Γι’ αυτό κάθε λεπτομέρεια πάνω της πρέπει να είναι προσεγμένη. Απ’ το νυφικό, το χτένισμα και το παπούτσι, μέχρι το επαγγελματικό μακιγιάζ.

Ειδικά το μακιγιάζ έχει μια ιδιαιτερότητα. Πρέπει να δείχνει τη νύφη όμορφη και προσεγμένη τόσο στην εκκλησία, όσο και στις φωτογραφίες και στο βίντεο. Αυτό βεβαίως δεν επιτυγχάνεται με την απλή τοποθέτηση ενός ρουζ στα μάγουλα ή μιας σκιάς στα μάτια.Στα χέρια ενός έμπειρου μακιγιέζ γάμων

Επαγγελματικό μακιγιάζ γάμου

Για να έχετε ένα άριστο αποτέλεσμα στο νυφικό μακιγιάζ σας, επιλέξτε μέσα απ’ τις σελίδες του καταλόγου μας, έναν επαγγελματία make-up artist. Έτσι θα μπορείτε να έχετε τη σιγουριά πως δεν θα εμφανιστείτε άτονη και θαμπή ή υπερβολικά βαμμένη στη σημαντικότερη μέρα της ζωής σας. Επιπλέον δικαιούστε αυτή την τόσο ξεχωριστή μέρα να καλύψετε αποτελεσματικά ουλές, εγκαύματα, δυσχρωμίες ή πανάδες στο πρόσωπό σας, αλλά και να μεταμορφώσετε με τη βοήθεια ενός επαγγελματικού μακιγιάζ τη μεγάλη μύτη ή το λίγο στραβό χαμόγελό σας.

Ο επαγγελματίας μακιγιέρ θα φροντίσει να προσαρμόσει το νυφικό σας μακιγιάζ στην προσωπικότητά σας, στα χαρακτηριστικά του προσώπου σας, στο στυλ του νυφικού που διαλέξατε, αλλά και στο ύφος που θέλετε να έχει ο γάμος σας.

Επιπλέον θα αποφύγει τις υπερβολές, όπως έντονες σκιές και ρουζ, γκλίτερ και ασημόσκονες που θα σας κάνουν να θυμίζετε παγώνι.

Στα χέρια του κατάλληλου επαγγελματία το μακιγιάζ σας θα είναι …όπως πρέπει, φυσικό, αρμονικό, γεμάτο φρεσκάδα και λάμψη.

Θυμηθείτε μόνο, λίγες μέρες πριν το γάμο να κάνετε μια περιποίηση προσώπου, έτσι ώστε ο μακιγιέζ ή η μακιγιέρ σας να δουλέψει πάνω σε ένα καλό ενυδατωμένο πρόσωπο με απαλή υφή και το αποτέλεσμα να είναι πραγματικά τέλειο.

 • ΠΡΟΦΙΛ

  Οργάνωση γάμου με άποψη

  Gamos Diorganosi Gr ευελπιστεί να γίνει ο πιο αξιόπιστος οδηγός γάμου παρουσιάζωντας εταιρείες, επιχειρήσεις, καταστήματα και επαγγελματίες στο χώρο της οργάνωσης γάμων και ξέχωρα για οποιαδήποτε υπηρεσία στην προετοιμασία γάμου, στην τέλεση του μυστηρίου, στη δεξίωση και στο ταξίδι του μέλιτος.
 • ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ
  • " Στα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης η ανάγκη για οικονομικά πακέτα γάμου με υποχρεώνει να έχω πάντα πρόταση για τον κάθε πελάτη! "
   Στέλλα Νικολούδη, Υπεύθυνη οργάνωσης
  • " Η αγάπη μου για την σωστή ενημέρωση σε θέματα γάμων και εκδηλώσεων έχει δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με άτομα που γνώρισα στο διαδίκτυο! "
   Αθηνά Γεωργάκη, Social Media