Φωτογράφηση γάμων

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 1

Λίγα λόγια για την καταχώρηση που θα εμφανίζεται στο από πάνω banner...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 2

Λίγα λόγια για την καταχώρηση που θα εμφανίζεται στο από πάνω banner...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 3

Λίγα λόγια για την καταχώρηση που θα εμφανίζεται στο από πάνω banner...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 4

Λίγα λόγια για την καταχώρηση που θα εμφανίζεται στο από πάνω banner...
Καρδίτσα
Επαγγελματίας φωτογράφος ειδικευμένη στην καλλιτεχνική φωτογραφία γάμου, βάπτισης, πορτραίτων και διαφημιστική φωτογραφία στην Καρδίτσα, την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας και σε
Κατηγορία:
Φωτογράφηση - Βίντεο
Επισκέψεις: 3479
Φωτογράφηση γάμου

Ένας γάμος για να είναι σωστά οργανωμένος και επιτυχημένος πρέπει να έχει έναν επαγγελματία φωτογράφο και εικονολήπτη που έχουν πείρα στην κάλυψη γαμήλιων τελετών και δεξιώσεων. Η μεγάλη εμπειρία μας στη διοργάνωση γάμων, σας δίνει τις εγγυήσεις ό,τι ο γάμος σας θα καλυφθεί φωτογραφικά και βιντεοσκοπικά με τεράστια επιτυχία.

Συνεργαζόμαστε με τους πιο αξιόπιστους επαγγελματίες του χώρου. Ελάτε να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και το πως φαντάζεστε την ωραιότερη μέρα της ζωής σας. Δείτε δείγματα δουλειάς από τους φωτογράφους και εικονολήπτες μας και σας υποσχόμαστε πως θα καλυφθείτε ως προς την αισθητική και τεχνική τελειότητα της εργασίας τους. Το πρώτο μας ζητούμενο είναι να δημιουργήσουμε για σας ένα γαμήλιο φωτογραφικό άλμπουμ γεμάτο από αυθόρμητες στιγμές, αγκαλιές και χαμόγελα, χωρίς στημένα ενσταντανέ και κλισέ πόζες.Βιντεοσκόποπηση γάμου

Με αντίστοιχο τρόπο εργαζόμαστε για την βιντεοσκόπηση του γάμου σας, φροντίζοντας κάθε εργασία μας να είναι μια μοναδική δημιουργία, μια μικρή ταινία με σενάριο και δομή και όχι μια απλή καταγραφή στιγμιότυπων. Οι βιντεοσκοπήσεις μας γίνονται με τον πλέον εξελιγμένο τεχνικό εξοπλισμό, που περιλαμβάνει υψηλής ευκρίνειας κάμερες. Οι εικονολήπτες μας σκηνοθετούν το γάμο σας, φροντίζοντας να περιλαμβάνουν στη βιντεοσκόπηση ευχές και συνεντεύξεις από τους φίλους και συγγενείς σας, ενώ μοντάρουν αριστοτεχνικά τις βιντεολήψεις τους ώστε να παρουσιάζουν τις καλύτερες γωνίες λήψεων και να μεταβαίνουν ομαλά από το ένα πλάνο στο άλλο.

Φωτογραφία και βιντεοσκόπηση γάμου

Εκτός απ’ την ημέρα του γάμου και τη δεξίωση που ακολουθεί, μπορούμε να κάνουμε για σας μια επιπλέον καλλιτεχνική φωτογράφηση, λίγες μέρες μετά, όπου μπορείτε να φωτογραφηθείτε με τα ρούχα του γάμου, σε ένα ρομαντικό τοπίο επιλογής σας.

Οι συνεργάτες μας καλύπτουν φωτογραφήσεις και βιντεοσκοπήσεις γάμων σε όλα τα μέρη της Ελλάδας, ακόμα και στα πιο μακρινά ξωκλήσια και κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες (αέρας, ήλιος, βροχή), ακόμα και κάτω από συνθήκες διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος.

Συνεργαζόμενοι μαζί μας θα έχετε τις αναμνήσεις του γάμου σας καταγεγραμμένες σε συμβατικό ή ψηφιακό άλμπουμ φωτογραφιών, σε DVD, σκληρό δίσκο και Blue Ray, δημιουργημένα με εξαιρετική τεχνική και ευαισθησία απ’ τους καλύτερους επαγγελματίες στο είδος τους και βεβαίως στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

 • ΠΡΟΦΙΛ

  Οργάνωση γάμου με άποψη

  Gamos Diorganosi Gr ευελπιστεί να γίνει ο πιο αξιόπιστος οδηγός γάμου παρουσιάζωντας εταιρείες, επιχειρήσεις, καταστήματα και επαγγελματίες στο χώρο της οργάνωσης γάμων και ξέχωρα για οποιαδήποτε υπηρεσία στην προετοιμασία γάμου, στην τέλεση του μυστηρίου, στη δεξίωση και στο ταξίδι του μέλιτος.
 • ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ
  • " Στα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης η ανάγκη για οικονομικά πακέτα γάμου με υποχρεώνει να έχω πάντα πρόταση για τον κάθε πελάτη! "
   Στέλλα Νικολούδη, Υπεύθυνη οργάνωσης
  • " Η αγάπη μου για την σωστή ενημέρωση σε θέματα γάμων και εκδηλώσεων έχει δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με άτομα που γνώρισα στο διαδίκτυο! "
   Αθηνά Γεωργάκη, Social Media