Στολισμός Γάμου

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 1

Λίγα λόγια για την καταχώρηση που θα εμφανίζεται στο από πάνω banner...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 2

Λίγα λόγια για την καταχώρηση που θα εμφανίζεται στο από πάνω banner...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 3

Λίγα λόγια για την καταχώρηση που θα εμφανίζεται στο από πάνω banner...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 4

Λίγα λόγια για την καταχώρηση που θα εμφανίζεται στο από πάνω banner...
Στολισμός γάμου

Μια μέρα τόσο χαρούμενη όσο τη μέρα του γάμου σας, τα πάντα γύρω διαλαλούν την ευτυχία και τη χαρά. Πρωτίστως όμως, ο ανθοστολισμός και η διακόσμηση συμβάλλουν σ’ αυτό το πνεύμα της γιορτής.

Αυτό που χρειάζεται απ’ την πλευρά σας είναι να μελετήσετε τόσο το χώρο της εκκλησίας ή του δημαρχείου, όπου θα τελεστεί ο γάμος, όσο και το χώρο της δεξίωσης.Διακόσμηση στο Γάμο σας

Βρείτε μέσα απ’ τις σελίδες μας τον ειδικό που θα συνεργαστεί μαζί και θα φροντίσει το στολισμό της πιο ρομαντικής μέρας της ζωής σας. Πείτε του τι ονειρεύεστε: έναν πλούσιο και μεγαλοπρεπή ή έναν λιτό και αφαιρετικό διάκοσμο; Συζητήστε μαζί του όλα τα ενδεχόμενα και δείξτε του φωτογραφίες απ’ το χώρο της τελετής, ώστε να αποφύγετε στυλιστικά λάθη. Για παράδειγμα είναι σημαντικό να αποφύγετε τις ογκώδεις ανθοσυνθέσεις, καθώς και τα λουλούδια με έντονη μυρωδιά, αν παντρεύεστε σε κάποιο μικρό εκκλησάκι, γιατί θα δημιουργηθεί αποπνικτική ατμόσφαιρα.

Αν πάλι παντρεύεστε στον περίβολο μιας εκκλησίας, πρέπει να φροντίσετε η διακόσμηση να συνάδει με το φυσικό τοπίο. Άλλη διακόσμηση θα κάνετε δίπλα στη θάλασσα (π.χ. αστερίες ή δίχτυα) κι άλλη σε ένα εκκλησάκι στα Ζαγοροχώρια. Γενικά εμπνευστείτε απ’ το τοπίο και προσπαθήστε να αναδείξετε τα φυσικά του χαρακτηριστικά.

Κάθε χώρος έχει μια μοναδική προσωπικότητα και όποιο είδος στολισμού κι αν διαλέξετε, πρέπει να φροντίσετε να δένει αρμονικά με το χώρο και να μην αποτελεί παραφωνία.

Σκεφθείτε το ποσό των χρημάτων που μπορείτε να διαθέσετε για στολισμό και μέσα σ’ αυτά τα πλαίσια επιλέξτε το στολισμό που σας ταιριάζει. Δεν απαιτούνται υπέρογκα ποσά για να κάνετε το στολισμό του γάμου σας. Λίγη φαντασία, έξυπνες ιδέες ένας έμπειρος επαγγελματίας και η προσωπική σας πινελιά μπορούν να μεταμορφώσουν κάθε χώρο και να προκαλέσουν εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Θυμηθείτε πως στο στολισμό του γάμου περιλαμβάνεται, εκτός απ’ την εκκλησία ή το δημαρχείο, ο στολισμός του γαμήλιου αυτοκινήτου, η νυφική ανθοδέσμη και ο χώρος της δεξίωσης.

Διαλέξτε την ανθοδέσμη ώστε να ταιριάζει με το νυφικό σας, αλλά και την προσωπικότητά σας, τον στολισμό του αυτοκινήτου ώστε να είναι σε αρμονία με όλα τα υπόλοιπα και όσο για τη δεξίωση, δείτε το ενδεχόμενο να κρεμάσετε αναμμένα φαναράκια στα δέντρα. Αν υπάρχει πισίνα να τη γεμίσετε επίσης με αναμμένα φαναράκια ή ροδοπέταλα ή μπαλόνια και να χρησιμοποιήσετε κάποιες απ’ τις ανθοσυνθέσεις της τελετής, ώστε να γλυτώσετε επιπλέον έξοδα.

Οι ιδέες είναι άπειρες και με τη συμβολή ενός έμπειρου επαγγελματία είναι πολύ εύκολο να δώσετε την ατμόσφαιρα χαράς και γιορτής που απαιτείται σε ένα γάμο και που θα μαγνητίσει τα βλέμματα και τις καρδιές.

 • ΠΡΟΦΙΛ

  Οργάνωση γάμου με άποψη

  Gamos Diorganosi Gr ευελπιστεί να γίνει ο πιο αξιόπιστος οδηγός γάμου παρουσιάζωντας εταιρείες, επιχειρήσεις, καταστήματα και επαγγελματίες στο χώρο της οργάνωσης γάμων και ξέχωρα για οποιαδήποτε υπηρεσία στην προετοιμασία γάμου, στην τέλεση του μυστηρίου, στη δεξίωση και στο ταξίδι του μέλιτος.
 • ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ
  • " Στα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης η ανάγκη για οικονομικά πακέτα γάμου με υποχρεώνει να έχω πάντα πρόταση για τον κάθε πελάτη! "
   Στέλλα Νικολούδη, Υπεύθυνη οργάνωσης
  • " Η αγάπη μου για την σωστή ενημέρωση σε θέματα γάμων και εκδηλώσεων έχει δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με άτομα που γνώρισα στο διαδίκτυο! "
   Αθηνά Γεωργάκη, Social Media