Ηχητικές εγκαταστάσεις

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 1

Λίγα λόγια για την καταχώρηση που θα εμφανίζεται στο από πάνω banner...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 2

Λίγα λόγια για την καταχώρηση που θα εμφανίζεται στο από πάνω banner...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 3

Λίγα λόγια για την καταχώρηση που θα εμφανίζεται στο από πάνω banner...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 4

Λίγα λόγια για την καταχώρηση που θα εμφανίζεται στο από πάνω banner...
Μουσικό σχήμα για δεξιώσεις

Ο γάμος σας θα ολοκληρωθεί με τη δεξίωση που θα επακολουθήσει του μυστηρίου. Μια βασική προϋπόθεση για να επιτύχει η δεξίωση και το γλέντι σας είναι βεβαίως οι σωστές ηχητικές εγκαταστάσεις, η επιλογή dj και ο κατάλληλος φωτισμός.

Η πολύ μεγάλη εμπειρία μας στη διοργάνωση γάμων και η σταθερή προτίμησή σας στις υπηρεσίες μας, αποτελούν εγγύηση ότι θα αναλάβουμε και θα διεκπεραιώσουμε επιτυχώς τη μουσική διοργάνωση του γάμου σας.


Εξοπλισμός ήχου και φωτισμός

Οι συνεργάτες μας disc jockeys και ηχολήπτες διαθέτουν εξειδίκευση, εμπειρία και τον κατάλληλο τεχνολογικό εξοπλισμό για να υποστηρίξουν μουσικά το γάμο σας και να σας προσφέρουν μια βραδιά αξέχαστη, με κέφι μοναδικό και χωρίς δυσάρεστα απρόοπτα.

Η φαντασία άλλωστε και η αισθητική των επαγγελματιών με τους οποίους συνεργαζόμαστε, καθώς και ο μοντέρνος φωτιστικός εξοπλισμός τους, μπορούν κυριολεκτικά να μεταμορφώσουν και να δώσουν χρώμα σε κάθε χώρο.

Ελάτε να διαμορφώσετε μαζί με τους έμπειρους DJ’s μας το μουσικό πρόγραμμα της γαμήλιας δεξίωσής σας. Δείτε επίσης τις δικές τους προτάσεις για τα τραγούδια που θα επενδύσουν μουσικά την είσοδο των νεονύμφων στο χώρο της δεξίωσης, την κοπή της τούρτας και του πρώτου χορού.

Έχετε υπόψη σας ότι η σωστή επιλογή μουσικού προγράμματος σε συνδυασμό με τον κατάλληλο μουσικό εξοπλισμό και τα αντίστοιχα φωτιστικά εφέ είναι αρκετά για να ξεσηκώσουν τους καλεσμένους σας και να απογειώσουν το κέφι.

Οι DJ’s μας και οι τεχνικοί ήχου χρησιμοποιούν τον πλέον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, όπως σειρά ηχείων που αναπαράγουν εξαιρετικό φυσικό ήχο, subwoofer, προενισχυτές, ενισχυτές, καθώς επίσης moving heads, dimmers, προβολείς αλλαγής χρωμάτων και κονσόλες φωτισμού. Υπάρχει ακόμη η δυνατότητα αναπαραγωγής της μουσικής μέσα από P.C., ενώ η ποικιλία των μουσικών κομματιών είναι τεράστια.

Δική μας ευθύνη είναι να μελετήσουμε το χώρο της δεξίωσης, ώστε να παρέχουμε την ηχητική και φωτιστική κάλυψη που ταιριάζει, να μεταφέρουμε και εγκαταστήσουμε τα απαιτούμενα μηχανήματα στο χώρο της γαμήλιας δεξίωσης και να καλύψουμε μουσικά με επιτυχία τη βραδιά σας. Αν θέλετε να έχετε πιο ολοκληρωμένη εικόνα των υπηρεσιών που παρέχουμε, με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε σε γαμήλιες δεξιώσεις που αναλαμβάνουμε πριν από τη δική σας.

Θυμηθείτε πως υπάρχουν συγκεκριμένα σημεία στη δεξίωση ενός γάμου που πρέπει να φροντίσουμε και να συναποφασίσουμε από κοινού πως θα καλυφθούν μουσικά. Ελάτε έγκαιρα να δούμε ποιες μουσικές επιλογές θα ντύσουν μουσικά:

 • την αναμονή των προσκεκλημένων στο χώρο της δεξίωσης, μέχρι να εμφανιστούν οι νεόνυμφοι
 • την άφιξη του ζευγαριού
 • την κοπή της γαμήλιας τούρτας
 • τον πρώτο χορό των νεονύμφων
 • την ώρα του φαγητού
 • και βεβαίως το πρόγραμμα του γλεντιού που θα επακολουθήσει
 • ΠΡΟΦΙΛ

  Οργάνωση γάμου με άποψη

  Gamos Diorganosi Gr ευελπιστεί να γίνει ο πιο αξιόπιστος οδηγός γάμου παρουσιάζωντας εταιρείες, επιχειρήσεις, καταστήματα και επαγγελματίες στο χώρο της οργάνωσης γάμων και ξέχωρα για οποιαδήποτε υπηρεσία στην προετοιμασία γάμου, στην τέλεση του μυστηρίου, στη δεξίωση και στο ταξίδι του μέλιτος.
 • ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ
  • " Στα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης η ανάγκη για οικονομικά πακέτα γάμου με υποχρεώνει να έχω πάντα πρόταση για τον κάθε πελάτη! "
   Στέλλα Νικολούδη, Υπεύθυνη οργάνωσης
  • " Η αγάπη μου για την σωστή ενημέρωση σε θέματα γάμων και εκδηλώσεων έχει δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με άτομα που γνώρισα στο διαδίκτυο! "
   Αθηνά Γεωργάκη, Social Media