Φωτογράφος Μαριάνθη Νασιοπούλου - Καρδίτσα

Επιστροφή στην κατηγορία Φωτογράφηση - Βίντεο
 • Προφίλ
 • Χάρτης
 • Φωτογραφίες
 • Video
 • Προσφορές
 • Επικοινωνία
Προφίλ


Επαγγελματίας φωτογράφος ειδικευμένη στην καλλιτεχνική φωτογραφία γάμου, βάπτισης, πορτραίτων και διαφημιστική φωτογραφία στην Καρδίτσα, την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Για μένα, η φωτογράφηση όλων των σημαντικών γεγονότων της ζωής σας είναι η γραφή του φωτός μέσα στον χρόνο και αντιμετωπίζεται με επαγγελματισμό, υπευθυνότητα, διακριτικότητα και αγάπη. Καταστάλαγμα τόσων χρόνων εμπειρίας, αδιάκοπης επιμόρφωσης και πειραματισμού μου είναι η μοντέρνα και σύγχρονη οπτική, η άρτια τεχνική, η υψηλή αισθητική, η κομψότητα, η φρεσκάδα, το πάθος, η φαντασία και η ευαισθησία στην ματιά των δικών σας συναισθημάτων.

Στόχος μου είναι φωτογραφίες που παγιδεύουν με ένα κλικ την ιδιαίτερη προσωπικότητά σας, την ατμόσφαιρα και τα όνειρά σας. Κάθε φωτογραφία και πολύ περισσότερο κάθε άλμπουμ (κλασικό ή ψηφιακό) έχει την δύναμη, όσα χρόνια κι αν περάσουν, να σας ξαναταξιδεύει… Ταξιδιώτες; Εσείς! Τόπος; Το σπίτι σας, η εκκλησία που θα επιλέξετε, ο χώρος που θα γιορτάσετε, ξεχωριστές γωνιές της πόλης σας, αλλά και η Λίμνη Ν. Πλαστήρα, τα Μετέωρα, η μοναδική φύση των βουνών των Αγράφων, ο κάμπος της Θεσσαλίας, η αγαπημένη σας παραλία, ένα σοκάκι σε ένα παραδοσιακό χωριό, ένα πέτρινο ή ένα νεοκλασικό οικοδόμημα, ένα κάστρο, ένας βιομηχανικός χώρος και ένα πλήθος διαφορετικών χώρων που έχω επιλέξει για εσάς.

Όλες οι εκδηλώσεις για σας και τους αγαπημένους σας, είναι για μένα πρόκληση αλλά και δέσμευση. Το studio Μαριάνθη είναι πάντα ανοιχτό για σας. Σας περιμένω να γνωριστούμε από κοντά, να συζητήσουμε και να σχεδιάσουμε από κοινού την δική σας φωτογράφιση σύμφωνα πάντα με το προσωπικό σας ύφος και τις απαιτήσεις σας. Μπορούμε να δημιουργήσουμε μαζί όμορφες αναμνήσεις αποτυπώνοντας το σήμερα, την στιγμή μέσα από την τέχνη της φωτογραφίας και όχι μια απρόσωπη τυποποίηση των μοναδικών βημάτων της ζωή σας!

Με εκτίμηση... Μαριάνθη

Φωτογραφίες
Χάρτης της επιχείρησης
Video
Προσφορές
Επικοινωνία
Επωνυμία: Φωτογράφος Μαριάνθη Νασιοπούλου
Κατηγορία: Φωτογράφηση - Βίντεο
Νομός: Καρδίτσας
Περιοχή: Καρδίτσα
Κινητό: 6945673505
Email: marannasa@hotmail.com
Παρακαλώ, συμπληρώστε τη φόρμα
Email
Το μήνυμά σας
 • ΠΡΟΦΙΛ

  Οργάνωση γάμου με άποψη

  Gamos Diorganosi Gr ευελπιστεί να γίνει ο πιο αξιόπιστος οδηγός γάμου παρουσιάζωντας εταιρείες, επιχειρήσεις, καταστήματα και επαγγελματίες στο χώρο της οργάνωσης γάμων και ξέχωρα για οποιαδήποτε υπηρεσία στην προετοιμασία γάμου, στην τέλεση του μυστηρίου, στη δεξίωση και στο ταξίδι του μέλιτος.
 • ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ
  • " Στα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης η ανάγκη για οικονομικά πακέτα γάμου με υποχρεώνει να έχω πάντα πρόταση για τον κάθε πελάτη! "
   Στέλλα Νικολούδη, Υπεύθυνη οργάνωσης
  • " Η αγάπη μου για την σωστή ενημέρωση σε θέματα γάμων και εκδηλώσεων έχει δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με άτομα που γνώρισα στο διαδίκτυο! "
   Αθηνά Γεωργάκη, Social Media